Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att släppa; medvetet distanserande - pga Noll mental styrning enl, plain Spirit.... Släpp!


låt mig gå

 

bara så

låt mig gå

 

*

 

låt mig gå
eller

 

kanske din insikt inte ännu har landat här hos mig, jag vet inte, och tror nog att det faktiskt inte spelar nån roll

 

*

 

isikter du har om mig
kan aldrig nånsin vara sanningen du vill känna

sanningen du äger
som ett

 

aha

 


såvida du inte kontrollerar med mig
om just den inskten stämmer i dig

 

sen må din insikt ha drabbat dig och din värld
av föregående förståelser byggda utan min vetskap

 

men

 

 

din tro
är inte per automatik
min verklighet

 

 

så hör dig för
om du är intresserad av mig

 

mig
som person

 

eller lämna mig

 

(snälla
för din egen skull)

släpp mig

 

 

 

låt mig vara

 

och ja
du kan fortsätta ha
dina insikter om mig

 

 

jag ska inte störa
i din illusion om mig

 

 

 

släpp mig

 

 

låt mig gå

 

 

 

bara så

 

 

låt 

 

mig

 

 

 

 

bara 

 

*

 

från mig:

 

 

där kommer
efter en illusion byggd
ett definitivt ansvar

 

gensvar

per min egen automatik
jodå

 

det finns gensvar
säger släpp

 

återigen släpp

 

 

släpp

 

 

ibland är svaret:
borta som en bortbyting

ibland hemma som en återanknytning

 

 

så släpp

 

släpp

 

*

 

vi har aldrig mötts förr

 

 

detta

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-01 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri