Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilddjuret inom mig


får mig att verkligen sträcka på mig

samtidigt som jag utbrister

ett djungelvrål

Ahhh

Jag gör isometriska rörelser

Och genast så blir jag åter lite piggare

och tamare och orkar

göra lite mera...

Ken Cassel
1/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-01 08:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Lite skrikterapi kanske också hjälper...:-)
2013-10-01

  Peter Olausson VIP
vilddjur på jakt?
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel