Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skorrande strängar

 

Du sjöng vackert i skorrande strängar
En känslosam sång om oss två
Med ord som förföriska drängar
Ett budskap för min innersta vrå

Så lömskt omkring de sig sprider
Som gift i mitt blodomlopp
En främmande feghet som lider
Och kväver mitt sista hopp

Ty kärlek är vilja och handling
Ej luftslott byggda av kval
En risk som ger liv i förvandling
När en annan väg blir mitt val

Sjung vackert i skorrande strängar
Sjung vackert om kärlek ändå
Om älskog på blomstrande ängar
För andra än just för oss två




Bunden vers (Rim) av häxängel
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-01 12:54



Bookmark and Share


  anathema VIP
Fin rytm och fina rim, kombinerat med känsla. Sista versen träffar särskilt.
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

häxängel