Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig äger någon

 

Du tillhör inte mig
Mig äger ingen

Dig äger någon
Inte jag

Äga vill jag inte
Bara låna ibland

Känna din famn
Din hand i min

Energi som strömmar
Väcker till liv

Ditt och mitt
Smälter samman för en stund

Så vill jag
Med Dig och bara Dig




Fri vers av häxängel
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-19 12:09



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Bra känsla där.
2017-11-19

  Erik Gefvert
så hemskt hemskt hemskt vackert
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

häxängel