Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordnötsbarn

 

Jag snurrar runt mitten

Sökande
Vacklande  

Ena stunden engagerad
Nästa i övertramp

 Försöker ta tillbaka
          mina egna armar och ben


Mitt lilla, lilla Jordnötsbarn
Så ömtåligt och sårbart

Inte för svaghet
Svaghet är okey
Svaghet är tryggt

 Men 

Att inte vara sedd
Då drar jag mig in i mitt skal

Tolkad och skygg
Kraftlös och sorgsen

Ett stympat Jordnötsbarn
           Som söker sin plats

 

 

 

 




Fri vers av häxängel
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-21 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

häxängel