Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rehabilitering

 

Så är det åter dags

Tiden är inne

 

Tacksam för den oas min boning utgjort

Fått dela stolthet och höra till

Helas och hämtas igen

 

Långsamt har fokus skiftat

Nu märks den ensamhet som förut varit vila

 

Nu känns isen

Mörkret

Vardagen

 

Omedvetet har jag gjort alla förberedelser

Ordnat för mitt utträde

 

Alla tecken åt samma håll

Det finns ingen tvekan

Bara tydlighet

 

Nu går jag




Fri vers av häxängel
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-30 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

häxängel