Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så det ska vara

 

Du 
med mig
Lätt och lycklig
 - Det är så det borde vara

Jag
med mig
Lugnt och stilla
- Det är så helt utan fara

Du 
utan mig
Grått och sömningt
 - Det är så nära en mara

Jag
utan dig
Nöjd och tillfreds
- Det är så det verkar bara



 

 

 




Fri vers av häxängel
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-05 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

häxängel