Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bris av närvaro

 

Vaknar med någon slags tanke

En bris av närvaro mitt i allt brus

Landad

Men ändå flyktig

 

Att vara för mig själv

Inte ensam

För min egen skull

 

Mitt i bruset

En tanke

För min egen skull




Fri vers av häxängel
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-01 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

häxängel