Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scenerna jag ser

 

 

Scenerna jag ser

Där jag håller om dig

Har dig i min famn

Min hand stryker sakta din rygg

Och du känner

 

Scenerna jag ser

Min hand i din

En träbro utmed vattnet

Mitt hår nuddar din kind

En doft som anas mer än känns

 

Scenerna jag ser

Vägledning eller vilseledande


Jag önska jag visste




Fri vers av häxängel
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-30 06:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

häxängel