Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag frågar varför tills det att det till mina frågor inte finns några svar


Kärleken är som störst en enda gång i allas liv

Naivt sa vi att vi skulle älska evigt
när hjärtat är hungrigt och ledigt
är det lätt att säga så
att älska evigt kan kännas godhälligt
men i evigheten är att allt bara tillfälligt
oberoende av vad vi tror på

Jag säger inte att kärleken min
var större eller mindre än din
jag säger bara att upplevelsen av kärlek är relativ
den är som störst en enda gång i allas enskilda liv
i vissas liv var kärleken den gången ofantligt stor
som min kärlek var till dig
i andras var den försumbart liten
som du säger att din kärlek var till mig
kärleken är inte vad den var utan vad vi tror
ensam kvar utan tro sitter jag illa sliten

Fylld av minnen från svunna skatter
är vinningen av att söka nya mål
inget jag förmår att förstå
med hjärtat snärjt i gammalt klatter
är förlisningen som stöpt i stål
inget jag råder på

Jag frågar varför tills det
att det till mina frågor
inte finns några svar
jag urholkar minnet
från kärlekens lågor
tills det inte finns något kvar
jag fyller tiden som går med tomhet
men i mitt hjärta finns det ingen tid
där djupt inne är du fortfarande lika het
även om det är något du inte vill kännas vid




Fri vers av Let it go VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-01 12:14



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande text...
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP