Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri dikt


vansinne

vi lever i vansinnets
tidevarv
omättlighetens glupande
vansinne
höghastighetens rusande
vansinne
sönerdelandets krossande
vansinne
rädslans skjutande
vansinne
varornas dödande
vansinne
diagnosernas fängslande
vansinne
byråkratins ordnande
vansinne
detta vansinne
vi lever
trots allt
vi lever




Fri vers av walle dickson
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-01 15:28



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Denna gillar jag.
2013-10-14

  Christer Foghagen VIP
Klockren analys!
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson