Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gav dig mitt hjärta


för att jag tyckte att du var så underbar

Hade börjat att älska dig

Men det skulle jag aldrig ha gjort

För genast bytte du då bara skepnad och blev till

en helt annan tjej

Ingen som jag kände till eller ens känner

Och genast började du suga musten ur mitt hjärta

Krama sönder det

Inte okej

För det enda som jag fick känna på helt plötsligt

var en massa jobbig smärta

Men varför, Henrietta

Och jag som fick för mig att du tyckte om mig...

Jag gav dig mitt hjärta!

Ken Cassel
1/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-01 16:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och sorgligt
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel