Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemlös drömmer

Se mig snälla
ska inte gnälla
Vill bara äta
och slippa väta

Sova mjukt
under tak
Låt lite värme
mig från det reella fjärma

Mat tak säng
blir för mig en vacker refräng
Förvandlar verkligheten till en vacker äng
då klingar min blomstertid på min sträng




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-01 18:33



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja förjävligt att det ska behöva var så idag.
En text som berör.
2013-10-02

    ej medlem längre
Ett grymt öde att vara hemlös. Det borde vara allas rättighet att ha ett hem.
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP