Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han bara står där för sig själv


och tittar upp emot alla de stjärnor som glittrar

så klart på den nattsvarta himmelen

Dom stora och små solarna som så sakta

håller på och glider förbi

De som är så nära men ändå så långt borta

Helt plötsligt kan han se ett jättestort flygplan

komma flygandes på ganska så låg höjd

med rusande motorer

som om det vore ett argsint litet bi

Och då han tänker

Tänk om man kunde byta ut sitt liv med

någon annans för ett litet tag

För då är det i det där flygplanet som jag skulle

vilja sitta uti på väg mot nya äventyr

någonstans varsomhelt

För äventyr är ju ändå livets melodi

Så att få se och uppleva nya saker som man

annars skulle gå bet om gör en ju bara

lite mera lycklig

Lite mera lycklig och fri..

Han bara står där för sig själv medan han drömmer

sig bort!

Ken Cassel
1/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-01 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel