Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Peter Markurth för inspirationen


Vi låg spritt språngande nakna på varann


då jag drog den ur henne så att hon

med sina blåa ögon

slutade att le

För hon skälvde till av olust att jag inte längre

orkade eller ens ville vara med

För elden mellan stjärnor släckte sanningen

när de krockade i en stor bang

för att slockna för alltid och aldrig mer bli sedda..

Ken Cassel
1/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-01 21:41



Bookmark and Share


  Tess74
gillar!
2013-10-01

  peter markurth
den var ju bra
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel