Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Höstmorgonens disiga andetag

morgonens disiga andetag

     omkring mig

frostbitna löv

      färgprakt vackert fruset

ljuden, ljuden av steg

      mot fallna löv

 

min själ, mitt hjärta

      trummar sorgsna slag

saknaden, saknaden finns

      i allt omkring mig

 

solstrålen tröstar 

      värmer, ger hopp

 

om du ändå kom tillbaka

 

       till

 

     mig




Fri vers av Maiah VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-10-01 22:04



Bookmark and Share


  ULJO
En underbart vacker höstdikt
2013-10-08

    ej medlem längre
Tro
Hopp
och
Kärlek...

Längtan !

2013-10-07

    Birgersdotter VIP
Sorgligt vacker
2013-10-07

  Julio VIP
Bokmärker..underbar text
2013-10-07

  Armo
Vackert <3
2013-10-06

  Maria Sundelin VIP
En fin höstdikt som bär både på en längtan och en saknad
2013-10-06

  Katinka VIP
Vackersorglig, hoppas på det
2013-10-06

  Lars Hedlin
Känslosam och berörande!
2013-10-02

  Angel of love
Vemodigt vackert..
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP