Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
......


tumme

 

 

 

 

den som

inte
anser sig
dra nytta av

 

 

en bekväm sits av Liv
Tryygghet
och livsnärande gödining

 

(som en portion mat på ett bord)

 

 

 

 

ska nog inte ens ifrågasätta det skapandet

 

 

G-i-v-a-n-d-e-t

 

 

*

 

 

Suga tumme 

är suga

 

 

 

tumme

 

*

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-02 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri