Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*fult flinat med visst mått av lessamhet* - Är ens liv inte mer värt än så?


kärna

 

 

vill du vara min fiende

 

okey så var
du är

Välkommen

 

 

eller min vän
är frågan

frågan är din
enbart

jag mår ju bra
ändå

men en undran

 

 

en reaktion
är nog

för ämnet;

 

 

Bekäftelse 

vill du vara min fiende

 

 

 

kärna är du
oasvsett

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-02 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri