Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sitter och väntar i ett berg




Jag har smakat på alla världars dimensioner

där strålande änglar har spelat vackra toner

så underbart skimrande i alla regnbågens färger

likt briljerande diamanter för miljoner


I dag står jag framför ett stort berg av granit

som mina tåliga nävar tänker krossa bit för bit

för dold där inne någonstans i gråstenens hårda väggar

sitter kanske en ängel och väntar på att jag ska hitta dit


Jag bryr mig inte om hur många dagar eller år det tar

det får även kosta alla mina tårar och smärta som jag har

denna dag är snart här då jag dig kommer att finna

ett hungrigt längtande hjärta som jag kommer att vinna


Låt sedan våra hjärtan brinna

upp i en kärleksfull eldstunga

låt oss två stå i lågor där våra själar förenas

där våra andetag sker genom samma lunga...









Bunden vers av Lone Wolf
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-02 19:53



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörade och fint. Det är läkande att gråta och tillåta sig känna ibland.
2013-10-05

    ej medlem längre
Sluta gråta
du måste
glömma
och förlåta

Släpp, släpp
Lev, här och
NU
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf