Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förskjuter allt mörker i mitt hjärta


till ett riktigt ljust rum i min hjärtkammare

där jag låter ljuset få äta upp det där

svarta och hemska

Allt för att ge mig själv chansen att känna mig

som en bättre människa

En riktigt positiv sådan

Positiva tankar är vad som gäller

För det tycks jag bara må bra utav..

Ken Cassel
2/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 226 gånger
Publicerad 2013-10-02 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel