Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets nyanser






En kropp kan vara nära

och ljuvligt vacker

kännas härligt mjuk

eller

vara alla nyanser på en

konstnärlig duk



Ett litet hjärta

kan ha slutat slå

men ändå leva kvar hos någon

som älskar gränslöst

livets alla dar
Och den andliga kärleken

i oss alla

är vårt själsliga kontrakt

och behåller alltid

sin Gudomliga kraft




Fri vers av Lone Wolf
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-03 11:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt vacker..starkt förmedlad text ..som berör på djupet!´+för njutbart upplägg.
Tack!!
Zafiro*
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf