Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än är inte vintern här


med allt vad det innebär

Försenade tunnelbanor

Halka

Insnöade vägar

Isande kyla

Avåkningar

Förkylningar med en massa hosta

Med andra ord med en massa olika besvär

Och allt det här har vi att se framemot

inom kort

Ja, så är det ju tyvärr..

Ken Cassel
3/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 129 gånger
Publicerad 2013-10-03 12:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ta inte ut något i förskott bara...det kan ju bli en alldeles underbar vinter också...:-))
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel