Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bromsklossar i trafiken


är repliken för alla som kör på bromsvätska

För trafikrytm tycks de inte veta

vad det är för någonting

Så dom är en livsfara för alla trafikanter

på vägarna, vill jag påstå

Tut Tut

Men så ta och flytta på dig någon gång då, då...

Ken Cassel
3/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-03 14:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jo du...sådana råkar man ut för ganska ofta...
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel