Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriket

Jag vill ställa mig på ett berg, det högsta berget jag hittar. Bara skrika ut allt jag vill ha sagt, allt jag vill få ur mig själv. Alla ord, alla tankar. Bara skrika tills det inte finns ett enda ord kvar. Skrika tills orden inte hörs. Skrika så rösten försvinner. Skrika tills jag faller på knä av utmattning. Skrika till huvudet dunkar. Skrika så hjärtat nästan stannar. Skrika så man inte man öppna ögonen. Skrika tills allt blir svart. Skrika så någon hör. Skrika tills någon förstår. Skrika till någon stannar upp.




Fri vers (Fri form) av Soljänta
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-03 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soljänta
Soljänta