Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märklighet

Min egen märklighet jag skulpterar,
andas ångor utav ångest och bara nonchalerar.
Håller samtidigt på att möblerar,
om i kroppen och placerar.
Tankar och känslor där dom argumenterar,
i olika rum som fungerar.
Hjärnan mot hjärtat protesterar,
ambivalenta tankar saboterar.




Bunden vers (Rim) av Soljänta
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-19 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soljänta
Soljänta