Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resande [Koh rong]



Den bakpulver liknande sanden knastrar under fötterna likt kramsnö.
Längst horisonten skymtar krillstall klart turkost vatten och en å annan ö.
Här möter vi vackra själar som alla vandrar runt,
med olika bagage både trasigt och sunt.
Men alla med en själslig vilja att finna ro,
hitta någonstans att känna sig hemma och inte bara bo.
Människans inre vilja att resa och uppleva,
fylla ryggsäcken med historier så vackra och skeva.
Flyter på livet i saltvatten under öppen himmel,
älskar detta oförutsägbara vimmel.




Bunden vers (Rim) av Soljänta
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-06 04:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soljänta
Soljänta