Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen från anda sidan jorden [Kambodja]

När man är såhär på resan fot, råder det på saknaden ingen bot...
Drömmer om att simma runt i ett hav av surt lösgodis i överflöd, käkar tio mentos rör när det är nöd.
Längtan efter en enkel präst-ost macka, här är det verkligen ingenting man kan tjacka.
Brygg kaffe med mjölk drömmer jag på nätterna om, jag drömmer till och med om smörpopcorn.
Tacos, älskade tacos min vän, du är det första jag kommer att äta när jag kommer hem.
Längtan efter familj och vänner, svårt att sätta ord på känslan och saknaden man känner.
Saknar en enkel tisdag med käk, rödvin och tjejhäng, saknar att sitta i ring och skitsnacka på min säng.
Att sakna dessa kaotiska familjemiddagar, med massa folk och mat morsan lagar.
Men skulle ändå inte byta ut en dag av det här, för i att resa omkring är jag kär.
Tiden står stilla hemma, kommer vara samma när man kommer hem som när man lämna.




Bunden vers (Rim) av Soljänta
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-18 10:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hade inte de sista raderna kommit hade jag storknat. Tack för De orden. Tack för att Du väljer att vara på väg. Eftersom resandet är centralt för mig, har jag bestämt mig för att följa Dina texter. Lycklig resa!
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Soljänta
Soljänta