Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anteckningar

Jobbamiddag
Arbetskläder
Papper
Hemvägsät
Novemberledighet
Käkadator
Regnbåga enkel
Pris på begäran




Fri vers (Fri form) av Maja Wijk
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-03 17:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hmm...
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Maja Wijk
Maja Wijk