Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helgen stundar med ännu en fredag


Så för fredagar är jag så otroligt svag

Lite lugn och ro ifrån jobbet i ett par dagar

Önskar nästan att det vore fredag varenda dag

För bara tanken på en fredag gör mig glad

Och imorgon så är det en sådan

hahaha

Helgen stundar med ännu en fredag..

Ken Cassel
3/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-03 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel