Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

30.

Jag öppnar dörren och
en halv sekund senare drunknar jag i
tiotusen dömande blickar.
Jag tar ett steg till och
krossas
av lika många ord.
Tänker tredje gången gillt
och ångesten sänker mig
med en käftsmäll.




Fri vers av upsidejsi
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-03 22:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är otroligt stark

som öppnar dörren
tar ett steg

samt tänker till

2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

upsidejsi
upsidejsi