Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon gick precis


Men det känns redan som om det vore

för en jätte lång stund sen

Saknar henne alla redan

För den goda doften ifrån henne ligger

fortfarande kvar i luften

Min älskade vän

Så underbar

Undrar bara när jag får se henne nästa gång igen?

Men jag får väl göra som jag brukar göra

Fråga stjärnorna om de har några svar?!

Hoppas i alla fall att hon är rädd om sig

därute på vägen..

Hon gick precis!

Ken Cassel
3/10-2013







Fri vers av Ken Cassel
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-03 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel