Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besjälad


du besjälar mina andetag

tänker mina tankar

du hugger hål
i verklighetens barriär

för mig ut
dit där allt är möjligt

där begränsningar inte finns

där klockorna har stannat

där månen ler åt de vackra

underbara
levande

där förbjudna vindar
kittlar
lockar

drar och leker

virvlandes in i mitt huvud

slungar bort mitt förstånd

söver ner mitt förnuft


just där

finns vi

på andra sidan verkligheten


du spränger berg
med ditt hjärta av guld

klär mig

i violetta volanger
av skimrande sidentaft

broderade
med pärlor av kunskap

dansar jag så

på helags bergskam

med lätta små hopp

till tonerna
från

vindens klockspel

fångar jag ballonger


du river murarna
som ej finns

mellan människor
och brinnande hjärtan

vi badar i vårt eget land
och sköljer oss

med trollsanden

från
våra sammanvävda
sinnen


lånar livet

smakar lite

smäktas

stjäl orden


vi rövar tillbaka våra själar

njuter
leker berikar

lever


vi finns en stund
i ett ögonblick

bortanför horisonten

där inga andra finns

och där allt
annat
är


oväsentligt




Fri vers (Fri form) av Schizooliza
Läst 564 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-10-04 09:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så expansiv text, en skog där man upptäcker fler och fler stigar och fria, sköna gläntor.
2013-10-21

  SatansSon VIP
bra den här. synd du inte skriver oftare.
2013-10-17

  Mona Nordkvist VIP
Känner igen känslan texten ger mig.
2013-10-10

    ej medlem längre
När cirkeln blev till spiral
2013-10-08

  Lars Hedlin
VAckert skaldat!
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza