Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett obevakat ögonblick


överrumplade du mig då du kom smygandes

bakifrån

och tog mig med storm

För du släpade iväg med mig till flygplatsen

där vi skyndsamt tog planet till Benidorm

Och väl inne på hotellrummet visade du mig

hur stor din kärlek var till mig

Din tillgivelse

För du pussade och kramade på mig

gång på gång

Så jag insåg att din kärlek till mig var helt enorm

Och överväldigad som jag blev började jag för dig

att sjunga en riktigt vacker

kärleksfull sång

En sång som vi två sjunger på än idag

För där på hotellrummet i Benidorm tog du ju mig

med storm och gjorde mig

så otroligt glad…

I ett obevakat ögonblick!

Ken Cassel
4/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 223 gånger
Publicerad 2013-10-04 23:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Dröm eller verklighet? Fint vilket som...
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel