Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åtrån mellan två människor.


Främling.

Hon tog tag i mitt ansikte
och förde ack sin varma mun mot min
våra läppar pressades som apelsiner mot varandra
jag kände hennes varma andetag mot mina läppar

jag blev genast varm i hela kroppen
kärleken strömmade som en våg igenom oss
sekunderna gick och jag önskade att dom aldrig skulle taga slut
hon reste sig och drog sakta upp mitt hår
hon likt en vind smekte det
som om det vore hennes kärastes ägodel

Hon förde sitt finger längs mitt bröst
Åtrån i hennes blick brände in i mitt huvud
Min mun blev torr och jag försökte få luft
hon drog genom mitt hår återigen och tog handen runt nacken
Jag smekte hennes kind och torkade hennes tår
som sakta trillade ner

Hon släppte taget om min nacke och slog sig fri
Hon gick sakta fram till fönstret
Och stod där i ljuset
Naken och utblottad framför hela världen

Jag gick fram till henne och la mina armar runt henne
Och sa ” jag kommer alltid vara din soldat marscherande
vid din sida och jag kommer alltid vara din hjälte och
rädda ditt liv. Du är mitt liv, min älskade”

Vi släppte aldrig taget om varandra igen.




Fri vers (Fri form) av MissLurifix
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-04 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissLurifix
MissLurifix