Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mytbildning

21 grams skillnad -
hur kunde Duncan McDougall
vara säker när han
en sen eftermiddag
tvingades gå ut med ett
pressmeddelande där han
beskrev sina resultat

vågen var känslig
försäkrade han
och när det gällde hundar
noterades ingen förändring

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-04 23:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
själen har sitt pris... blott 21gram
2013-10-05

    ej medlem längre
något beror det på. är det sagans kraft? bra tankedikt
2013-10-05

    ej medlem längre
Folk älskar det mystiska. Experimentet har upprepats utan samma resultat - ändå lever myten.
2013-10-05

  KYREUS of Sweden
Livet är gåtfullt.
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin