Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela natten mot havet

som en intensivt avlägsen moder
en geisha bär den kalla månen
i sin solfjäder, i sin kimono
vi tittar efter henne i mörkret

kvinnorna ligger spridda
över marken som tappade guldmynt
jag sköt en, sedan sköt jag två
sedan gick jag hela natten mot havet




Fri vers av 99knivesinside
Läst 423 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-05 10:17



Bookmark and Share


    Anachronism
Fett bra. Fantastiskt kryddat i slutet med upprepandet av "sedan" i tät följd.
2014-08-11

  inutimonster
Vilken stämning, så starkt i så få ord och ungefär: Wow.

ÄNNU bättre än förr!
2013-10-23

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Minsann
Där står Knives och målar tavlor
Stora
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside