Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstträd (haiku)

 

I gult och bladguld

svajar träden i vinden

svärtan skymtar fram 

 



Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 425 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-05 10:21



Bookmark and Share


  Quasimodo
Alla färger finns här i denna fina haiku!
2013-10-05

  Deva
Svärtan som skymtar kan vara stammar men också en mörk sinnesstämning. Du fick fram en poetisk text utan överlastande metaforer, bra!
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H