Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro mig om jag säger att du är vacker


Om jag säger att du är söt

För om jag säger det så är det nog så också

För tro mig

Du är godare än den sötaste gröt

Har stått här ett tag i regnet och betraktat dig

medan jag har blivit blöt

Men det gör ingenting

För lite vatten har aldrig dödat någon

Inte ens den blixt som träffade mig

och gav mig en stöt

kunde få mig att låta bli att titta på dig

Så om du frågar mig är du inte bara vacker och söt

För du är även helt underbar

En kvinna i sina bästa dar

Så var rädd om dig, min älskade vän..

Ken Cassel
5/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-05 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel