Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smek min själ...



mina ögon vill se

djupet av ditt innersta hav

magiska dofter från dig

mitt hjärta vill höra

du vackra stråla mot mig


dina kyssar

talar ett eget språk

likt smakrika frukter

mot min mun

med gudomliga lukter


du smeker min själ

med din kärlek

smörjer varje del

mjukar försiktigt upp

du gör mig åter hel




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-05 14:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så underbart vacker!
Tack!
2013-10-09

  agneta pichler
känns igen
2013-10-09

  Maj-Lis VIP
Mycke vakert
2013-10-05

    ej medlem längre
Bravo!
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf