Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5.10.13


en otålig kärlek

som kådan genom barken
sipprar kärleken ut

det är en otålig kärlek
som länge vandrat runt
i kulvertar och vänthallar

vid horisonten
syns tillförsikt




Fri vers av David Gustafsson
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-05 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gustafsson
David Gustafsson