Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mys !

Du är mys i mitt sinne

du är mys i mitt minne

du är mys på min pinne.....




Fri vers av Morgan
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-05 17:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kulig text, påminner mig om en ramsa som var populär att skriva
i minnesböcker när jag var barn:

Låt mig sitta i ditt minne, på en liten liten pinne
Om du ingen pinne har, låt mig ändå sitta kvar
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan