Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppbunden


Och hur mycket jag än försöker kan jag inte

slita mig loss

Komma loss

Så du min kvinnliga kidnappare är visst tydligen

min boss

Men vad vill du med mig egentligen

Känner jag dig kanske

Kanske du vill våldta mig

Eller kanske vill du äta upp mig

Men jag kan försäkra dig om att jag inte går att äta

då jag med all säkerhet inte

smakar något gott

Men vad är det här för ställe egentligen

Av rummet och stenväggarna att döma

så kan jag slå vad om

att jag är på ett stort och gigantiskt sagoslott

För här i rummet är det ju inrett riktigt flott

Men kom och ta mig nu om du vill

För jag har inte tid med sådant här trams

Så vad du nu än vill med mig, så se till att

komma till skott

eller släpp mig fri..

Uppbunden!

Ken Cassel
5/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-05 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel