Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är något konstigt med min själ


Någon slags defekt

För jag kan känna att jag just nu inte är

helt perfekt

Så snälla du

Kan inte du bara titta in i mina ögon

och se efter där

om du ser något fel

För om det är så vill jag så gärna kunna

rätta till det

Ja, så att jag åter kan bli till en människa

att räkna med

Så jag hoppas att defekten i min själ

bara är någonting lätt

Något som går att fixa till lekande lätt...

Det är någonting konstigt med min själ!

Ken Cassel
5/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-05 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel