Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser mig själv i dig


Och det trots att du är en tjej

För det är som om jag tittar på mig själv i spegeln

Hej där

För när jag tittar på dig hur du i olika situationer

uppför dig så gör jag likadant

Så vi är ganska så lika du och jag

tycker jag

Kul

Lika men helt olika då vi trots allt inte

utseendemässigt är lika varann

Men vad gör det då jag vill tro på den där historien

om att lika barn leka bäst

är helt sann

Så kom och ta min hand så sticker vi till Grönan

Jag bjuder

Ja, det gör vi svarar hon, så söt och grann…

Jag ser mig själv i dig!

Ken Cassel
5/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-05 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel