Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa i månskenet.

Allihopa dansa i månskenet

Känn ingenting utan

bara dansa i månskenet

låt ljuset reflektera som solkatter på er hud

skratta och le brett

ta av er skorna

känn gräsets våta dagg under fötterna

känn endorfinerna rusa i kroppen

Hoppa upp och ner 1, 2, 3

bli varm och andfådd

kasta håret fram och tillbaka

slappna av

blotta er själ

allihopa dansa i månskenet


- Mia




Fri vers (Fri form) av MissLurifix
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-05 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissLurifix
MissLurifix