Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal text.


Vilsna själar

En vilsen själ träffar en vilsen själ.
Två trasiga människor tillsammans blir ett.
Tre familjer går i tusen bitar, och blir totalt förstörda.
Fyra bruna ögon ser på varandra, och igenom andra.
Fem fingrar rör vid mig, det går rysningar genom kroppen.
Sex är skönt, spännande och galet.
Sju dagar i veckan är vi väcka för att leva.
Åtta armar och ben håller hårt om varandra.
Nio år eller mer av rena rama helvetet, misär.
Tio röda rosor vissnar men kärleken blommar.




Fri vers (Fri form) av Soljänta
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-06 00:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fan vad bra!!
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Soljänta
Soljänta