Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natti natti

god natt alla krigande poeter igenom ord fångar
ni känslor i sitt namn och för dom ut igenom
pennan till en livs tid på pappret fylld av saknad
och kärlek lika dana pennor men dom dansar alla
olika beroende på det tum tryck dom avger
för den enskilde individen så vackert att många
kan dela insidan lättare på denna sida en vad dom
talar ens med sin familj om det är så mycket äkta
på den här sidan så många duktiga poeter så
spände och en ny värd för mej natti natti




Fri vers av den nakna poeten
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-06 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten