Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
koppla; det hänger inte bara på kablar när motstånd skapar ström


gör som man vill och känna det man gör

 

 

man kan bara känna igen det man redan känner igen

 

man kan
bara känna

 

igen

 

kan man bara känna igen
kan man bara

känna

 

det man redan känner igen

man kan bara

 

känna igen
det man redan känner

 

igen

 

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 135 gånger
Publicerad 2013-10-06 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri