Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samtal med skrivarvän

 

när visarna står räta vågar jag titta

ett skynke över ansiktet

händer får inte synas

rättvisorna tar över

inte kränka

bara uppsynen rör upp

massan i orden begraver mening

rättfärdigar till plantering av röksvamp

Pang, jag ock valde att bli människa

först nu igår

det passar mig så där

det passar sig så där

det är nedom midjan det sårar

under det att munnen ler

och orden verkar rättstavade




Fri vers av cilax VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-06 14:12



Bookmark and Share


  pang
vad fint med samtalet, det finns mycket konflikt i den här texten, den liknar en slags uppgörelse. gillar upprepningen av "det passar mig sådär", liksom ett kallt konstaterande. vad fint att inspirera till ett sådant här diktsamtal...tack!
2013-10-09
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt