Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ultimata måste nog vara

att födas som kvinna
För låt oss se på för och nackdelarna
mellan man och kvinna

Kvinnan kan föda barn
Det kan inte mannen
Kvinnan är vackrare än mannen
Femininare
Kvinnan lever som oftast längre än mannen
Kvinnan har det mycket lättare att få ragg

Mannen kan inte föda barn
Mannen är inte lika vacker som kvinnan
Mannen lever som oftast inte lika länge
som kvinnan
Mannen har det mycket svårare att få ragg
Mannen måste göra många tunga lyft

Nå!
Vad kan vi nu få fram utav allt det här
Jo!
Det ultimata måste nog vara att födas som kvinna
så jag som Man kan inget annat än
gratulera alla kvinnorna
Grattis till alla er
Tycker om er…

Ken Cassel
6/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-06 14:44



Bookmark and Share


  peter markurth
ja de är söta, det är ej män...men de tycker juom oss....
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel